Kedrų giraitė


Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas pagamintas naudojant kokosų, palmių ir alyvuogių aliejus. Muilinimo (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina  odą. Kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais, palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o alyvuogių aliejus muilą padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių.

Muiliukas praturtintas migdolų aliejumi, kuris ypač tinkamas sausai, jautriai, suerzintai odą, padeda įveikti uždegiminius procesus, odos niežėjimą. Migdolų aliejus turtingas proteinų, todėl puikiai tinka suvytusios odos tamprumui palaikyti, naudojamas įdegusios odos drėkinimui ir raminimui.
Muilo sudėtyje yra smulkintų avižų, kurios šveičia suragėjusią odą, skatiną ją atsinaujinti, masažuoja ir taip prisodrina odą natūraliais aliejais ir eteriniais aliejais. Avižos suteikia muiliukui pilingo funkciją.
Muilo sudėtyje esantis žaliasis montmorilonito molis turi puikias absorbuojančias ir antibakterines savybes, sutraukia poras, paspartina gijimo procesus esant uždegimui. Be to, jis gaivina odą, nes jo sudėtyje yra visa aibė elementų, gerinančių kraujotaką ir dalyvaujančių odos ląstelių atsinaujinime. Žalias molis veikia stipriausiai lyginant su kitų spalvų moliu. Naudoti jį patariama būtent tiems, kurių oda yra riebi arba mišri. Žalias molis stangrina odą, tad yra naudojamas gydant celiulitą bei jo profilaktikai. Juodasis molis, esantis muiliuko sudėtyje yra puikus geležies ir deguonies šaltinis, todėl labai plačiai naudojamas kaukėse, kremuose, net ir dekoratyvinėje kosmetikoje. Jis puikiai valo ir kondicionuoja odą, tuo pačiu ją pamaitina ir prisotina mineralinėmis medžiagomis.

Natūralūs eteriniai aliejai, praturtinantys kedrų muiliuką, ne tik suteikia gaivų, švelnų, šiltą ir jaukų medžio kvapą, bet ir suteikia muiliukui  antiseptinių bei antibakterinių savybių.  Muiliukas įgauna dezodoruojančių, raminančių, stiprinančių bei atjauninančių odą savybių.
Rekomenduojamas odai, linkusiai į uždegimus, inkštirus, taip pat visiems, kurie nori atšviežinti ir atgaivinti odą, nušveisti senas ląsteles. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą