Rožmedžių žiedų

Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas pagamintas naudojant kokosų, palmių, palmių branduolių, alyvuogių aliejus ir ekologišką bičių vašką. Muilinimo (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina odą. Kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais. Palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o palmių branduolių aliejus suteikia muilui didelę ir skalsią putą. Alyvuogių aliejus muilą padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių, o bičių vaškas suteikia muilui kietumo.
Muiliukas praturtintas nerafinuotu kokosų aliejumi, kuris yra ypač gerai atkuria ir palaiko drėgmę odoje, balansuoja jos riebumą/sausumą ir efektyviai minkština suskirdusią odą ir atstato apsauginį odos sluoksnį.
Natūralių eterinių aliejų kompozicija muiliukui suteikia išskirtinai švelnaus, gaivaus gėlių aromato. Dėl šių eterinių aliejų poveikio, muiliukas tampa ypač naudingas ir riebiai, inkštiruotai, linkusiai į spuogelius odai, ir brandžiai, pavargusiai odai (regeneruoja ir stiprina odos epidermį, skatina odos elastingumą). Prausiantis šiuo muiliuku ne tik lepinama oda, bet ir atgaivinama siela. Rožmedžių muilas puikiai tinkamas visiems odos tipams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą