Arbatmedžio- eukaliptų

Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas pagamintas naudojant kokosų, palmių ir alyvuogių aliejus. Muilinimo (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina  odą. Kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais. Palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o alyvuogių aliejus muilą padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių.

Muiliukas praturtintas ricinos aliejumi, kuris turi savybę „pritraukti" nešvarumus, todėl yra dažnai naudojamas įvairiuose prausikliuose. Aliejus suteikia spindesį pavargusiai, papilkėjusiai odai.
Žaliasis montmorilonito molis turi puikias absorbuojančias ir antibakterines savybes, sutraukia poras, paspartina gijimo procesus esant uždegimui. Be to, jis gaivina odą, nes jo sudėtyje yra visa aibė elementų, gerinančių kraujotaką ir dalyvaujančių odos ląstelių atsinaujinime. Žalias molis veikia stipriausiai lyginant su kitų spalvų moliu. Naudoti jį patariama būtent tiems, kurių oda yra riebi arba mišri. Žalias molis stangrina odą, tad yra naudojamas gydant celiulitą bei jo profilaktikai.
Natūralių eterinių aliejų kompozicija muiliukui suteikia išskirtinai švelnaus, gaivaus žolinio aromato. Dėl šių eterinių aliejų poveikio, muiliukas tampa ypač naudingas ne tik riebiai, inkštiruotai, linkusiai į spuogelius odai, bet ir pasižymi antibakteriniu ir antivirusiniu poveikiu. Prausiantis šiuo muiliuku ne tik lepinama oda, balansuojamas sebumo išsiskyrimas, bet kartu yra naturaliai naikinami virusai, bakterijos ir grybeliai. Nepamainomas kaip rankų muilas, ypač kai siaučia virusai ir visi aplink serga. Tinkamas nejautriai odai. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą