Pačiulių - apelsinų

Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas  pagamintas naudojant kokosų, palmių ir alyvuogių aliejus. Muilinimo  (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina odą. Kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais,  palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o alyvuogių aliejus muilą  padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių.
Muilas papildomai praturtintas makadamijų aliejumi, kuris palaiko odos tamprumą ir elastingumą, naikina odos paraudimą, šerpetojimą ir suerzinimą, taip pat reakciją į saulės spindulius, gerai įsigeria ir teigiamai veikia epidermį, lėtina odos senėjimo procesą. Taip pat makadamijų aliejus vertingas tuo, jog jame gausu geležies, kalio, fosforo, magnio ir cinko, taip pat nemažai seleno, vitamino E, fosfolipidų.
Raudonasis molis itin gerai veikia jautrią – riebią ir mišrią odą su išsiplėtusiais kapiliarais. Puikiai tinka gydant inkštirus ir spuogus. Gaivina ir lygina odą, veikia regeneruojančiai, absorbuoja nešvarumus ir toksinus, švelniai sutraukia poras. Patariamas naudoti brandžios odos būklei gerinti.
Nuostabų, šiltą ir kartu egzotišką kvapą šiam muiliukui suteikia natūralių eterinių aliejų mišinys. Jie padaro muiliuką tinkamą visų tipų odai, normalizuoja odos riebumą bei suteikia odai elastingumo, mažina raukšles, pašalina toksinus iš odos, padeda formuotis kolageno skaiduloms, kurios palaiko odos elastingumą, mažina uždegimą ir išbėrimus, minkština sugrubusią odą. Šis muiliukas tinka visų tipų odai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą