Levandų medus

Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas pagamintas naudojant kokosų, palmių ir alyvuogių aliejus. Muilinimo (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina  odą,o kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais, palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o alyvuogių aliejus muilą padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių.
Muilas papildomai praturtintas abrikosų kauliukų aliejumi, kuris turis yra itin lengvas, greitai ir gerai susigeriantis, tinkamas visiems odos tipams, nes puikiai drėkina, regeneruoja odą, mažina raukšleles, atkuria epidermio apsauginį barjerą.
Raudonasis molis itin gerai veikia jautrią, riebią ir mišrią odą su išsiplėtusiais kapiliarais. Puikiai tinka gydant inkštirus ir spuogus. Gaivina ir lygina odą, veikia regeneruojančiai, absorbuoja nešvarumus ir toksinus, švelniai sutraukia poras. Patariamas naudoti brandžios odos būklei gerinti.
Nuostabų, šiltą, gėlišką ir kartu egzotišką kvapą šiam muiliukui suteikia natūralių eterinių aliejų mišinys. Jie padaro muiliuką tinkamą visų tipų odai, normalizuoja odos riebumą bei suteikia odai elastingumo, mažina raukšles, pašalina toksinus iš odos, mažina uždegimą ir išbėrimus, minkština sugrubusią odą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą