Pikantiška kava







Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas pagamintas naudojant kokosų, palmių ir alyvuogių aliejus. Muilinimo (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina  odą. Kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais, palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o alyvuogių aliejus muilą padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių.

Muiliukas praturtintas kakavos sviestu, kuris yra nepakeičiamas sausos, šiurkščios, elastingumą ir gyvybingumą praradusios odos priežiūrai. Su odą minkštinančiomis nepakeičiamosiomis riebiosiomis rūgštimis ir antioksidantais, kakavos sviestas stiprina odos elastingumą, padeda apsisaugoti nuo strijų susidarymo.
Natūralūs eteriniai aliejai, praturtinantys pikantiškos kavos kvapo muiliuką, suteikia muilui šiltą prieskoninį kvapą, saldų pankolių dvelksmą ir tolumoje vos juntamą kavos prieskonį,  todėl šis muiliukas ypač tinka norinčiam “sušilti”. Dėl ypatingo  5 natūralių eterinių aliejų derinio, muiliuko kvapas tampa ypač tinkamas vyrams.
Muiliukas tinka visiems odos tipams, o ypač riebiai, porėtai, praradusiai stangrumą suglebusiai odai, nes jo sudėtyje esantys etereriniai aliejai pasižymi savybėmis, normalizuojančiomis riebalų ir prakaito liaukas, padedančiomis formuotis kolageno skaiduloms, kurios palaiko odos elastingumą, mažina uždegimą ir išbėrimus, minkština sugrubusią odą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą