Mėtų gaiva

Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas pagamintas naudojant kokosų, palmių ir alyvuogių aliejus. Muilinimo (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina  odą.
Kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais, palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o alyvuogių aliejus muilą padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių.

Muiliukas praturtintas avokadų aliejumi, kurio sudėtyje esantys vitaminai, lecitinas ir riebiosios rūgštys ypač naudingos sausai odai ir egzemai gydyti. Jame gausu  A, B, C, D, E, H, K ir PP vitaminų, kurie lėtina odos senėjimo procesus. Šio aliejaus sudėtyje esama nesimuilinančių medžiagų, kurios tonizuoja, minkština ir atnaujiną epidermį, skatina plaukų augimą. Aliejus turi ir apsauginių savybių, jis puikiai drėkina net ir pačią sausiausią odą. Avokadų aliejus labai švelniai veikia odą, nedirgina jos, jį galima tepti ir aplink akis.

Muilo sudėtyje esantis žaliasis montmorilonito molis turi puikias absorbuojančias ir antibakterines savybes, sutraukia poras, paspartina gijimo procesus esant uždegimui. Be to, jis gaivina odą, nes jo sudėtyje yra visa aibė elementų, gerinančių kraujotaką ir dalyvaujančių odos ląstelių atsinaujinime. Žalias molis veikia stipriausiai lyginant su kitų spalvų moliu. Naudoti jį patariama būtent tiems, kurių oda yra riebi arba mišri. Žalias molis stangrina odą, tad yra naudojamas gydant celiulitą bei jo profilaktikai.
Natūralūs eteriniai aliejai suteikia gaivinantį, vėsinantį, švelnų aromatą. Muilas tinkamas riebesnei odai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą