Levandų

Šis muilas yra kietas, ypač skalsiai putojantis ir nuostabiai drėkinantis. Muiliukas  pagamintas naudojant kokosų, palmių ir alyvuogių aliejus. Muilinimo  (saponifikacijos) metu susidaręs glicerinas natūraliai drėkina Jūsų odą.
Kokosų aliejus muiliuką padaro kietą, putojantį dideliais kreminiais burbulais,  palmių aliejus suteikia muiliukui kietumo ir skalsumo, o alyvuogių aliejus muilą  padaro švelnų, kreminį, turintį minkštinamųjų savybių.

Muiliukas praturtintas kviečių gemalų aliejumi, kuriame gausu ne tik vitamino E, natūralaus antioksidanto,  bet ir palmitino, stearino, lanolino riebiųjų rūgščių, mineralų. Kviečių gemalų aliejus ypač naudingas sausos, sudirgintos, senstančios odos priežiūrai. Gerina medžiagų apykaitą, išlygina odą ir daro ją elastingą. Puikiai tinka tiek sausos, tiek riebios odos priežiūrai.

Nuostabiai švelnią tekstūrą šiam muilui suteikia natūralūs moliai, itin gerai veikia jautrią – riebią ir mišrią odą su išsiplėtusiais kapiliarais. Puikiai tinka gydant inkštirus ir spuogus. Gaivina ir lygina odą, veikia regeneruojančiai, absorbuoja nešvarumus ir toksinus, švelniai sutraukia poras, greitina žaizdelių gijimą bei šalina uždegiminį procesą.

Natūralūs eteriniai aliejai ne tik suteikia švelnų, šiltą, jaukų kvapą, bet ir suteikia muiliukui  antiseptinių bei antibakterinių savybių. Tinkamas visiems odos tipams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą